Header
Weerdingerstraat 18   |   7815 SB EMMEN   |   0591-714606
We zijn nog to 18:00 Open

Home

Zoals u zult begrijpen hebben de gevolgen van het Corona virus ook een behoorlijke impact op ons bedrijf. Uiteraard volgen wij strikt de adviezen op van het RIVM. Indien er iets wijzigt in onze bedrijfsvoering zoals het aannemen/afgeven van schoenreparatie of openingstijden melden wij dit zsm op onze Facebookpagina. Hierop vindt u altijd de laatste stand van zaken.

Als u iets wilt vragen en/of melden kunt u ons bellen of een WhatsApp sturen naar 0591-714606. Ook kunt u een een Email sturen naar info@schoenenvoetservice.nl, of reageren via Facebook (knop rechts bovenaan deze pagina)

 

Bij Vording Schoen- & Voetservice in Emmen bent u aan het goede adres als u problemen heeft met uw schoenen en/of voeten. Tevens hebben wij een sleutelservice waar we uw sleutels kunnen kopieëren  Bij ons vindt u onder één dak de specialisten op dit gebied.

Bij onze afdeling schoenmakerij kunt u terecht voor schoenreparatie, zoals nieuwe zolen en hakken, vervangen van hielvoeringen, ritsen, het herstellen van stikwerk en alle overige schoenreparaties. Wij kunnen ook uw bergschoenreparatie verzorgen. Tevens kunt u door de schoenmaker een schoenaanpassing laten maken, zoals een zool- hakverhoging bij een beenlengteverschil of een kunstmatige afwikkeling.

Bij de pedicure kunt u terecht voor o.a. het laten knippen van uw teennagels, verwijderen van eelt en likdoorn of het loshalen van een ingegroeide nagel.

Onze podoloog kan na een uitgebreid voetonderzoek en na tevens een uitgebreid houdingsonderzoek een paar correctiezolen voor u maken en u adviseren in uw schoenkeuze. Soms zijn een paar goede confectie inlegzolen voldoende.

In onze sleutelservice maken we voor u een kopie van uw sleutel of sleutels. Een reservesleutel is door onze sleutelmaker zo gemaakt.
Bijvoorbeeld van uw huis-, schuur-, scooter-, caravan-, hangslot-, brievenbus- of fietssleutel.
Autosleutels hebben tegenwoordig een chip/transponder, deze kunnen we niet voor u maken

Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van schoenonderhoudsmiddelen, veters, inlegzolen, etc. Uiteraard voorzien wij u eerst van een goed advies welk product voor uw schoenen het beste is.

Klik hieronder of boven in het menu om uitgebreide informatie te verkrijgen.
 

Beste Schoenmakerij van Nederland 2007 én 2008
Wij zijn aangesloten bij de Stichting Schoenmakersgilde

© 2011-2013 Vording Schoen- & Voetservice Emmen. Website door: Ediso

Bekijk de desktopversie